61SAAT SPOR SERVİSİ : Spor Toto 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup'ta, 2014-2015 sezonu, son hafta maçlarıyla tamamlandı. Ligin bitimiyle beraber iki Trabzon temsilcisi 3. lige düştü. 
Trabzonspor'un 2. ligde temsil eden iki Trabzon temsilcisine acı haber... Trabzon'u 2. Lig Kırmızı Grupta temsil eden Düzyurtspor ile Beyaz Grupta temsil eden Ofspor son maçlarında yenilerek 3. lige düştü. 
Son haftaya kadar ligde kalma ümidi taşıyan Ofspor, son maçında Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada 2. yarının 53. dakikasında Ofspor Erkem Dil ile öne geçti. Ancak bu golden 2 dakika sonra Tarsus, beraberliği yakalarken sonrasında peş peşe goller geldi. 
35 dakikada 5 gol birden atan Tarsus, maçı 5-1 kazandı. bu sonuçla birlikte Ofspor 38 puan ile birlikte 18. sırada yer alarak küme düştü. 
Trabzon'u Beyaz Grupta temsil eden Düzyurtspor ise son maçında İnegölspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı 40 dakika Mümin ile gol bulan İnegöl'ün 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanırken ikinci yarının 64. dakikasında Düzyurt Gökhan ile eşitliği sağlayan golü buldu. 
ancak 86. dakikadaMümin'in golüne engel olamayan Düzyurtspor bu sonuçla birlikte sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. 
Düzyurt'ta Kırmızı grupta 34 puan ile birlikte 17. sırayı alarak küme düştü.