"GÜZEL OYUN GÜZEL KALACAK" sloganıyla ilk defa ligin 5. haftasında hayata geçirilen projede, 25 haftadaki 222 karşılaşmada 95 bin 861 kadın ve çocuk ücretsiz maç seyretme imkanına kavuştu. Uygulamada en çok seyirci 6 bin 121 ile Spor Toto Süper Lig'in altıncı haftasında ve 28. haftadaki 6 bin 13 seyirci ile tribünlerde oldu. Proje kapsamında ücretsiz olarak tribünlere alınan kadın ve çocuk seyircilerin en çok olduğu maç ise 2 bin 868 taraftar ile Trabzonspor-Galatasaray ve 2 bin 475 ile Trabzonspor-Eskişehirspor karşılaşması oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla başlatılan projede, kadınların ve 16 yaşın altındaki futbolseverlerin bilet bedelleri, sezon sonuna kadar Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılanarak kulüplere ödenecek.

2011-2012 sezonunda "34 Haftalık Lig Grubu" maçlarında yapılacak uygulama, sadece ev sahibi takımın taraftarlarına ayrılan tribünlerde geçerli olacak. Bilet alarak rakip takımın tribününe giren kadın ve çocuklar, yetkililerce stad dışına çıkarılacak.

4 MİLLİ MAÇA DA 6 BİN 120 SEYİRCİ

Bu uygulama, Spor Toto Süper Lig maçlarının yanı sıra Ekim ayındaki Azerbaycan ve Almanya maçları, Kasım'daki Hırvatistan play-off ve 29 Şubat'taki Slovakya A Milli maçında da gerçekleştirildi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tahsis edilen tribünlere toplam 6 bin 120 kadın ve 16 yaşın altındaki çocuk ücretsiz olarak seyredebilme imkanına kavuştu.