Ogün Temizkanoğlu Hurriyet Trabzonspor Napoli yorumu..

TRABZONSPOR maçını izlemeye başladığımıda dakikalar 37'ydi çünkü ülke için çok daha önemli olan bir müsabakayı izliyordum ve heyecandan yerimde duramıyordum.

Helâl olsun sana Beşiktaş, gurur duydum. Bütün Türkiye de sizinle gurur duydu, haydi şimdi finale!
'Yangında kurtarılacak ilk evrak' gibi bir imza töreni olur mu? Üstelik bu ülkenin 4. büyük diye lanse edilen ve 10 yıl gururla taşıdığım Trabzonspor'a bir hoca geliyor. Bu ülke (yöneticiler) tarafından çok tecrübeli sayılan bir hocasın ama sen Sivas'a elen İstanbul'a git, Kasımpaşa'ya puan kaptır Bodrum'a git!
Sana bu kadar inanan başta sayın başkan olmak üzere, bu renklere gönül vermiş taraftara hesabı nasıl vereceksin gerçekten çok merak ediyorum? Sezon başında yapılan 27 milyon Euro'luk harcamanın ardından Avrupa'da, ligde ve kupada istenileni veremeyen bir Trabzonspor, bu kötü gidişata artık bir son vermeli. Bu rekor harcamalara rağmen Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmiş, Avrupa Ligi'nden elenmiş ve ligde de 6. sırada bulunduğunu hatırlayınca gerçekten içim acıyor. Senin şahsınla bir sorunum yok ama hocalığınla var! Umarım hangi takımı çalıştırdığının farkına varırsın.


GELELİM MAÇA

İlk maçta gerek Mehmet Ekici gerekse Constant ve Bosingwa gibi değerli oyuncuların olmaması Trabzon için bir sıkıntıydı. İkinci Ekici ve Bosingwa sahadaydı ve bu oyuncuların hem oyun hem de skor olarak nasıl etkili olduklarını görebildik. Belki de ilk maçta bu oyuncular olsaydı Trabzonspor Avrupa'da bir tur daha atlayabilirdi. Herkes ilk maçtan sonraki yazımdan dolayı beni ağır eleştirmiş olabilir ancak kendi evinde 4-0 mağlup olan Trabzonspor ile bu maçtaki Trabzonspor arasında büyük fark var. Trabzonspor, evinde başarılı tek pas yapmakta dahi zorlanıyordu ancak deplasmanda kurduğu baskı ve oyun tarzını lige yansıtabilirse istenilen sonuçlardan uzağa düşmeyecektir. Onur'un sakatlığından sonra kalesinde büyük sıkıntılar yaşayan Trabzonspor ilacını Kayseriden buldu. Hakan'ın bu maçta da kritik kurtarışları vardı ve bu kurtarışlar skorun başa baş gitmesinde önemli faktördü. Ben inanıyorum ki Trabzonspor doğru kararlar alacaktır. Artık elimizde sadece lig kaldı ve umarım önümüzdeki yıl Avrupa'ya katılmak için istenilen yerde bitirebilirsiniz...