3’lü zirveden çıkan sonucun ayrıntıları da gelmeye başladı.

Sadri Şener, Nevzat Şakar ve Şenol Güneş arasındaki üçlü zirve niye istanbul’da yapıldı. Çünkü, Güneş, bugün Kore’ye gidiyor. Bu nedenle toplantı istanbul’da oldu. Toplantının yeri ise Trabzonspor’a ait ofisti.

Toplantıdan çıkan sonuçlara göre Güneş’in teknik ekibi değişecek. Bu ekip içinde sağlıkçıdan diğer elemanlara kadar herkes var.

Bu arada, toplantıda 1461’in teknik adamı Mustafa Akçay’ın (A) takımda Güneş’e yardımcı olması ile ilgili bir durum da gündeme geldi. Bu konuda yönetim ve Akçay’ın görüşleri doğrultusunda bir karara varılacak. Şener, Akçay’ın gelecekte Trabzonspor’un teknik adamı olması ile ilgili projesi olduğu bu projeye de Güneş’in destek verdiği öğrenildi. Şener, Akçay’ın ingiltere’ye gönderip İngilizce öğrenmesi için de yardımcı olacak.

Zirvede Jaja’nın geri dönmesi ile ilgili olarak da konu masaya geldi. Güneş olaya sıcak baktı.

Yabancı futbolcuların gönderilmesi ile ilgili olarak da ilke kararına varıldı.

Güneş’in yardımcı teknik adamlarından birinin Giray Bulak da olabileceği ancak buna Sadri Şener’in muhalif olduğu da öğrenildi. Şakar’ın danışman kadrosunda yer alan A.Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer ile ilgili olarak sözleşmelerinin uzatılmaması konusundaki fikri 3’lü zirvenin ana gündem maddesi olmamasına rağmen görüşmede gündeme geldi ve Güneş’in bu konuyu yönetimin taktirine bıraktığı da öğrenildi. Şakar’ın görüşü sözleşmenin uzatılmaması yönünde.

Bu arada, Güneş’in alacağı transfer ücretinin Aykut Kocaman’ın aldığı seviyeye çıkartıldığı da gelen bilgiler arasında. Bilindiği gibi Kocaman, Türkiye liglerinde en yüksek ücreti alan birinci teknik adam. İkinci sırada ise Fatih Terim var.

KAYNAK:61saat