Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ligde ilk kez dört maç üst üste kazanarak puanını 33'e yükselten Trabzonspor play-off sıralaması içerisinde kendine yer bulurken, galibiyet serisini Karabükspor karşısında da sürdürerek 5'de 5 yapmak istiyor.

133 MAÇTA 59 GOL
Zirve ile arasındaki puan farkını kapatmak isteyen Bordo-mavili takımda bütün gözler yine Burak Yılmaz'da olacak. Golcü oyuncu, ara verdiği gollerine Orduspor maçında attığı 3 gol ile başlayan Yılmaz, Manisaspor (1), İstanbul Büyükşehir Belediyespor (2) ve Samsunspor (2) maçlarıyla devam ederken, seriyi Karabükspor maçında da sürdürmek istiyor. Milli oyuncu rakibi karşısında 2 gol bulması halinde lig kariyerindeki 61. golünü atmış olacak ve Trabzon plakasına ulaşacak. Ligde bugüne farklı takımların formaları altında 133 maça çıkan Burak Yılmaz Spor Toto Süper Lig kariyerinde 59 gole imza attı. Golcü oyuncu Karabükspor karşısında 2 gol bulması halinde gol sayısını Trabzon'nun plakası olan 61 rakamını yakalamış olacak.

BURAK'IN KARABÜKSPOR'A BOŞU YOK
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın, Bordo-mavili forma altında Karabüksporspor'a karşı oynadığı maçlarda gol atma başarısı gösteriyor. Geçtiğimiz sezonun 17. haftasında oynanan ve Bordo-mavili takımın 3-0'lık galibiyeti ile sonuçlanan maçta Burak 1 gol atmıştı. Söz konusu sezonun 34. haftasında Karabükspor ile oynanan maçta golcü oyuncu forma giymemişti.Karadeniz ekibi bu sezonun 4. haftasında rakibi ile oynadığı maçı 3-1 kazanırken, Burak Yılmaz Trabzonspor'un gollerini kaydeden isim olmuştu.