Türkiye’nin sayılı haber sitelerinden Trabzon’un adeta aynası haline gelen 61saat.com gerek spor gerek siyasi gerekse tüm alanlardaki haberleri sizlere aktarmak için tüm imkanlarını seferber ederek, tüm şehirden milyonlarca okurunu haberdar etmeye devam ediyor.  

61saat.com ekibi olarak Trabzon’un, Trabzonspor’un nabzını yakından takip ediyor, siz değerli okurlarımıza dakika farkı ile sunuyoruz.  Özel haberler, röportajlar ve söyleşilerin yanı sıra sokağa inip halkımıza ve esnafımıza mikrofon uzatıyoruz ve sorunlarını önerilerini dinliyoruz.  Her siyasi görüşe eşit mesafede durarak tüm seslere kulak veriyoruz. Amacımız Trabzon’a hizmet etmek ve şehrimize katkı sağlamak.  En büyük destekçimiz olan siz değerli okurlarımızın da sitemize olan desteği bizim çalışma azmimizi artırıyor. Habercilikte en önemli konulardan birisi de haberi en hızlı ve doğru şekilde okurlarına sunmaktır.  Hızlı haber sunumu esnasında ufak tefek aksaklıklar olmuyor değil, fakat anında haber için zaman ile yarışan ekibimizin gayreti sizlerin ilgisiyle katlanarak en iyi işi çıkarmak için her geçen gün daha da artıyor.  



Bu anlayışla birlikte hareket ediyoruz.  Ekip arkadaşımız Tayfun Çöpçü Trabzonspor’un Hollanda kampına katıldı. Haberleri, görüntüleri ve ayrıntıları anında sizlere iletti. Çöpçü şimdi de Lüksemburg’daki kampta.  Bu sabah takımla birlikte kampa giden Çöpçü en sıcak haberleri sizlerle paylaşmaya başladı bile. Yönetimsel olarak bazı eleştirileriniz olabilir ama bizim için kişiler değil şehrimizin en büyük değeri olan Trabzonspor değerlidir. Ve onun her anını saniye saniye sizlere aktarmak görevlerimizin en başında gelmektedir. Bundan dolayı da takımımızı yakından takip ediyoruz. 61saat.com’u takipte kalın Trabzon ve Trabzonspor’la birlikte yaşayın.  

61saat.com Hollanda kampından sonra Almanya kampında da Trabzonspor'u takip eden tek haber sitesi olarak kampta yaşanan gelişmeleri tek bir sayfa içerisinde topladık.

KAMPIN 7.GÜNÜNDE NELER YAŞANDI
















KAMPIN 6.GÜNÜNDE NELER YAŞANDI





















KAMPIN 5.GÜNÜNDE NELER YAŞANDI
















KAMPIN 4.GÜNÜNDE NELER YAŞANDI










KAMPIN 3.GÜNÜNDE NELER YAŞANDI














KAMPIN 2.GÜNÜNDE NELER YAŞANDI



KAMPIN 1.GÜNÜNDE NELER YAŞANDI