61SAAT SPOR SERVİSİ  - TAYFUN ÇÖPCÜ

Birçok tecrübeli futbolcunun yanına oynayan genç ikili takıma destek verirken sırıtmayan bir futbol sergilemesi teknik direktör Ersun Yanal’In beğenisi toplamıştı.

Ancak genç ikili sezon başladığından itibaren fazla forma şansı bulamayarak taraftarların tepkisini çekti.

ÖMÜR VE YAZICI BEĞENİ TOPLUYOR

Ömür ve Yazıcı’nın neden forma şansı bulamadığı ortaya çıktı. Bu sezon Türkiye kupasında 2 maçta toplamda 2 maç görev alan Trabzonlu Messi lakaplı Abdulkadir Ömür’ün 17 yaşında olmasına rağmen tekniği, oyun hızı ve oyun zekası ile dikkatleri üzerine çekmişti. 19 yaşındaki Yusuf Yazıcı ise bu sezon resmi maçta görev alamazken ikilini neden oynamadığı cevabını Ersun Yanal verdi.

TAKIMIN KÖTÜ GİDİŞATI ETKİLER ENDİŞESİ

Teknik direktör Yanal, ligde takımın kötü gidişatı nedeniyle genç oyuncuları taraftarın önüne atmak istemediği öğrenildi. Takımın kötü performansı genç oyunculara yansıyacağının korkusunu taşıyan Yanal, Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’ya maçlarda görev vermiyor.

YIKICI ELEŞTİRİLERE KARŞI ÖNLEM

Olası yıkıcı eleştirilere karşı böyle bir önleme başvuran Yanal’ın genç oyuncuları gelecek sezonda hazırladığı ve özellikle Abdulkadir Ömür’ün kemik kadroda görev alması için çalıştığı ifade edildi.

A TAKIMDA ANTRENMAN, U 21'DE MAÇ

Ömür ve Yazıcı Trabzonspor A takımı ile antrenmanlara katılarak U21 Trabzonspor takımında tüm maçlara çıkarak kendilerini geliştirdikleri kaydedildi.