Süper Lig'de yılın en büyük sürprizi Çaykur Rizespor'dan geliyor...

FORMALARI BİLE HAZIR
Karadeniz temsilcisi Arsenal'den ayrılan Mathieu Flamini ve serbest oyuncu Adebayor'un transferlerinde sona geldi. Öyle ki iki futbolcunun forması bile hazırlandı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman bugün yaptığı açıklamada, her iki futbolcunun da transferi için bazı yönetim kurulu üyelerinin İngiltere'ye gittiğini söylemişti.

ÖN ANLAŞMA SAĞLANDI
Futbolcularla burada yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini anlatan Karaman, "Her iki futbolcu ile görüşmeler yapıldı. Ön anlaşma sağlanan futbolcular, önümüzdeki günlerde Rize'ye gelerek tesisleri gezecek ve son bir görüşme yapılacak. Bu transferlerin bitmesi için herkes fedakarca çalışıyor. Bu nedenle ben yönetim kuruluna ve başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum." diye konuşmuştu.

ADEBAYOR VE FLAMİNİ'NİN KARİYERLERİ
Flamini kariyerinde Marsilya, Milan ve Arsenal kulüplerinde forma giydi. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon Arsenal formasıyla 22 maça çıkarken 2 gol kaydetti. Adebayor ise kariyerinde Arsenal, Real Madrid, Tottenham gibi büyük takımların formalarını giydi. Geçen sezonu Premier Lig ekibi Crystal Palace'ta geçiren 32 yaşındaki golcü oyuncu, çıktığı 15 maçta 1 gol atarken 1 de asist yaptı.