Hafta sonu oynanacak zorlu mücadelede Kasımpaşa'yı favori gören Adem Büyük, Trabzonspor'da son günlerde yaşanan Mehmet Ekici problemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 İşte Adem Büyük'ün açıklamaları; "Bu hafta çok birlikte çalışamadık. Çok iyi çalışıyoruz. Futbolcularımızı özverisiyle başarmaya çalışacağız. Trabzonspor ikinci yarıya iyi başladı. İlk yarıda bizi 2-0 yenmişlerdi. Haketmediğimiz bir sonuçtu. Ligde her maçın rövanşı var ve bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Çok önemli bir maç. Üst sıralara yükselmek adına kritik bir maç. Tabi ki maçta favori Kasımpaşa. Çünkü kendi sahamızda oynayacağız ve burada yalnızca Fenerbahçe ve Galatasaray’a yenildik. Maçta Mehmet Ekici yok ama Trabzonspor büyük bir camia bunu unutmamak lazım. Çok Mehmet gelir çok Mehmet gider bu takımdan. Onların yerine oynayacak futbolcuları da var.

Yerine oynayacak ismin daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Mehmet Ekici konusunda düşüncem, bir yerle sözleşmeniz devam ediyorsa bu kadar kesin konuşmamanız gerekir. Konuşursanız ya kadro dışı kalırsınız ya da A2 takımıyla çalışırsınız. Bana göre bu tutum tamamen yanlış. Sonuçta Mehmet Ekici Türkiye’ye geldi ve Trabzonspor’da Mehmet Ekici oldu. Çok yanlış yani herşey kulübün elinde bu konumda. En azından ben böyle yapmam.”