Trabzonspor üst üste gelen kötü sonuçların ardından aradığı morali dün gece Akhisar Belediyespor karşısında buldu. Son 2 maçı kaybeden, üstelik geçtiğimiz hafta oynan Antalya maçını tam kazandım dediği sırada dramatik bir şekilde son dakikalarda yediği2 golle kaybeden Trabzonspor'un çok acil bir galibiyete ihtiyacı vardı. Açıkcası oyundan çok sonuç önemliydi dün gece.

TARAFTAR DESTEK OLMALI!
Henüz 3. dakikada öne geçen Trabzonspor 2. golü de bulunca her şey kolay olacak zannedildi. Ama işin rengi öyle olmadı! 2. yarının hemen başında yenilen gol hem Akhisar'ı havaya soktu hem deTrabzonspor'u panikletti. Futbolcular hata üstüne hata yaptılar. Bireysel olarak bazı futbolcuların formsuzluğu dikkatlerden kaçmıyor. Ancak taraftarların yine de Halil Altıntop oyundan çıkarken onu ıslıklamaları pek iyi olmadı! Çünkü böyle anlarda futbolcuların desteğe ihtiyacı var. Gecenin adamı hiç kuşkusuz Adrian'dı. Geçen hafta da gol atmış ama attığı gol puan getirmemişti. Bu kez 3 puanın mimarı oldu.

SAPARA YILDIZLAŞTI
Adrian dışında Sapara da iyi oynadı. Savunmaya ise bir çift sözüm var. Yan toplarda büyük zaaf var. Akhisarlı futbolcular biraz becerikli olsada bu zaaf çok pahalıya patlayabilirdi.

* * *
ÖZGÜVEN İÇİN KAZANMAK ŞART
Takım olarak kendine güvenmek ve yani özgüveni olmak çok önemli. Burada iyi futbol oynamak önemli ama her şartta kazanmayı bilmek daha önemli. Trabzonspor'un iyi futbola ve galibiyet serisine ihtiyacı var. Ama tercih yapılacaksa şu an için sonuç daha önemli gözüküyor.

* * *
DİKKAT ÇEKENLER
1- Trabzonspor'da futbolcular iyi motive olmuş. Saldırgan başladılar ve golü erken buldular. Bu olumluydu. Çünkü kötü sonuçlara karşı bir refleskti.
2- Son 3 maçta 1 puan alınmış olması futbolcuları psikolojik olarak etkiledi. 2-1 olunca fiziksel olmasa da mental bir düşüş yaşandı.
3- Trabzon savunması SOS veriyor. Son maçlarda çok hata yapıyor. Yan toplara bir çare bulunmalı. Dün başa iş açmadı hep böyle olmayabilir.