Osmanlıspor Teknik Direktör Mustafa Akçay, Trabzonspor galibiyetinin, ardından Trabzonspor için açık kapı bıraktı.  Akçay, Trabzonspor'un başına teknik direktör olarak geçmeyi istemediğini ama alt yapı için açık bıraktığını kaydetti. 

Trabzonspor ile erken oynamanın avantajını yakaladıklarını da belirten Akçay, "Trabzonspor’un stoperlerinin ağır olması bizim hızlı oyuncularımız için avantaj teşkil etti. Trabzonspor geçmişe döneme nazaran sahada duruş biçimi, hareketliliği ve zorlayıcılığı çok yüksek bir seviyeye gelmiş. İyi de bir hocaları var. Zaman içerisinde doğru işler olacağına inanıyorum. Biz şu anda Trabzonspor ile erkenden oynamanın avantajını yaşadık” diye konuştu.

Prestijli bir takım bırakarak Trabzon’a dönmeyi hayal ettiğini ifade eden Akçay, şöyle konuştu: 
"Benim için lig çok önemli. Avrupa benim için önemli değil. Ligdeki prestij, ligde kalıcı bir Osmanlıspor bırakıp şapkamızı önümüze koyup Trabzon’a döneceğim. Bir Allah'ın kulu beni Trabzonspor’un başına getiremez. Altyapı için bir açık kapı bırakıyorum. Onun dışında umurumda değil. Bu Trabzonspor’u sevmediğim ya da dert etmediğim anlamına gelmez.”