Karadeniz ekibinin bir türlü kadro istikrarı yakalayamaması ve Halilhodzic’in sürekli 11 üzerinde değişiklikler yapması, Bordo-Mavili taraftarların takıma yönelik eleştirisinde en önemli rolü oynamıştı. Sakatların takıma dönmesi, Halilhodzic’in ‘yetersiz’ olarak kabul ettiği isimlerin de kadro dışı kalmasıyla beraber Bosnalı antrenör artık ideal düzene geçiyor. Akhisar Belediyespor deplasmanına gidecek olan Fırtına’da Antep maçında 1 puanı getiren Cardozo’nun ve Soner’in yerine oyuna girdikten sonra takımına büyük hareket getiren Özer’in 11’e dönmesi bekleniyor.

MİNİ YORUM

Aklın yolu belli ama seçer mi bilmem

Halilhodzic’in Antep maçında Zeki’den sol alan yıldızı yaratma fantazisinin nelere yol açtığını hep beraber gördük. Kendisi de görmüş olacak ki, ikinci yarıda normale döndü. Normal ile ideal arasında da aslında çok ince bir çizgi var. Bana kalırsa Cardozo’nun bir yeri kırık değilse, çıkıkla bile oynar!

Özer iyileştiğine, Ekici’nin yokluğu arandığına göre, bu iki isim de 11’e pekala dönebilir. Yusuf’un burnunu sürtmek ile Trabzonspor’u ondan mahrum etmek de ince bir ayar gerektiriyor. Genç oyuncunun da bu hafta artık o beklenen dönüşü yapması, Sefa’nın da diğer kanatta yer alması Cardozo’nun besin kaynaklarını ve verimini artırır. Bunlar aklın yolu ama hoca hangi yolu seçer bilemem.