Akyazı Stadı'nın yeni sezona yetiştirilmesi için yoğun bir çaba harcandığını da ifade eden Başkan Usta, TOKİ'nin bayramdan sonra ekiplerin 2 katına çıkarılacağını bildirdiğini belirterek şöyle devam etti: "İtalya'dan aradılar ve hibrit çimin onaylandığını söylediler. Çimler hazırlanıyor. Skorboard, koltuklar son derece modern. Stadımız da akıllı stada çevriliyor. Trabzonspor tarihinde görmediği markalarla görüşüyor. Bunlar bizi ayağa kaldıracak. Localar 3 yıllık satılacak. İsteyen 36 ayda ödemek üzere alabilir.

Gelire ihtiyacımız var
Peşin ödendiğinde indirim olacak. Böyle bir sistem kurduk. Fiyatları bayramdan sonra açıklayacağız. 120 locayı satmamız gerek. Çok ciddi bir gelire ihtiyacımız var. Kulübün hepimizi mutlu etmesini istiyorsak ekonomiyi yerli yerine oturtmamız gerekiyor. B ayramdan sonra büyük bir seferberlik olacak ve bu yolda herkesin desteğine ihtiyacımız var."

Turkcell ve Huawei
Yapımı süren Akyazı Stadı'nın akıllı stat statüsüne sokulması için yapılan görüşmeler sonucunda, Turkcell ve Huawei firmaları, yaklaşık maliyeti 15 milyon TL'yi bulan projeyi ücretsiz olarak yapacak. Başkan Usta'nın sponsorluklarla ilgili yaptığı görüşmenin detaylarını birkaç gün içerisinde açıklayacağı belirtiliyor.
.