61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantılarının ilk bileşimi bugün Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bakanlığında Belediye Meclisi Toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda ilk olarak geçen ay yapılan faaliyetlerle ilgili meclisi bilgilendiren Başkan Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan Akyazı Stadının açılış töreninin iklime bağlı olduğunu kaydetti.

Gümrükçüoğlu, “18 Aralık’ta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, başta Trabzonspor’umuzun Akyazı’da ki stadı ve spor komplekslerinin açılışı olmak üzere Trabzon’da diğer yatırımı tamamlanan ve yeni hizmete açılacak olan yerlerin veya hizmeti başlamış olup ta resmi açılışı yapılmamış yerlerin açılışını yapmak üzere şehrimize gelecek. Mevsimin kış olması münasebetiyle önümüzde ki hafta iklimin ne ölçüde uygun olup olmayacağı, İklim açılış için müsait olmayacak olursa o da Cumhurbaşkanlığı tarafından bize bildirilecek. Bizde bütün hizmet birimlerimizle törenlerde üzerimize düşen vazifeleri ifa etmeye çalışacağız” dedi.