AKYAZI Stadı Projesi’nde localarla ilgili değişikliğe gidildi. 50 civarında olan loca sayısı Trabzonspor’un talebi ve Başbakan’ın direktifleriyle 190’a çıkarıldı. Akyazı Stadı Proje Müdürü İbrahim Nacar, “Loca sayısındaki artışla birlikte projede herhangi bir yavaşlama olmayacak” dedi.

Akyazı Stadı Projesi’nde localarla ilgili değişikliğe gidildi. 50 civarında olan loca sayısı Trabzonspor’un talebi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifiyle 190’a çıkarıldı. Akyazı Stadı Proje Müdürü İbrahim Nacar, loca sayısındaki artışla birlikte projede herhangi bir yavaşlama olmayacağını söyledi.

Trabzonspor Yönetimi, yapımı devam eden Akyazı Stadı'na yeni localar ekledi. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Erol İbrahimağaoğlu'nun yoğun girişimleri sonucunda 50 civarında olan loca sayısı 190'a çıkarıldı. Bu locaları zengin iş adamlarına satarak önemli bir gelir elde etmek isteyen bordo- mavili kulüp, önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan stadı kiralayarak isim hakkı konusunda görüşmeleri resmileştirmek istiyor. Bu arada birçok firma ile isim hakkı için temaslar sürüyor. Dünyada deniz üzerinde kazıklarla oturtulmuş en büyük stadyumun Trabzon'da yapıldığının altını çizen Akyazı Stadı Proje Müdürü İbrahim Nacar, loca sayısında bir artış yapıldığını ancak bunun inşaatı herhangi bir yavaşlatmaya sebep olmayacağını belirterek, “Ankara’da ilgili kurumlarla beraber gereken çalışmayı yaptık. Trabzonspor’un talebi doğrultusunda loca sayısında bir artış var. Bu artışla birlikte projede bir değişiklik olacak ama bu inşaatın yavaşlamasına bir sebep olmayacak. Proje yine aynı hızında devam edecek” dedi.