PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir  Belediyespor'da forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Alanzinho, bu yıl "en  gollü" sezonunu yaşıyor.
 
Türkiye'de "Alanzinho" olarak bilinen Alan Carlos Gomes Da Costa,  mavi-beyazlı ekipte eski günlerine yeniden dönüyor.
 
Türkiye'de bugüne kadar bir sezonda en çok golü 2008-2009 sezonunda  forma giydiği Trabzonspor'da atan orta saha oyuncusu, 4 gol ve 1 asist  ortalamasını yakaladı. Takip eden sezonlarda 1 gol 5 asist, 3 gol 4 asist, 2 gol  4 asist ve 1 gol 7 asist grafiğini yakalayan Alanzinho, sezon başında  Balıkesirspor'a transfer oldu.
 
Balıkesir ekibinde forma giydiği 14 maçta 1 gol ve 2 asist yapan  Alanzinho, devre arasında transfer olduğu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da da  4 gol ve 1 asist ortalamasını yakaladı.
 
Ligin bitimine 7 hafta kala 5 gol atan ve 3 asist yapan Brezilyalı  futbolcu, böylelikle bu yıl "en gollü" sezonuna şimdiden ulaştı.
 
Kulübün beklentisi yüksek 
 
Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, teknik direktör Hakan Kutlu'nun verdiği rapor doğrultusunda takıma  dahil edilen Alanzinho'nun değerli bir oyuncu olduğunu söyledi.
 
Brezilyalı futbolcunun mavi-beyazlı ekibin hedeflerine ulaşmasında  etkin görev alacağına inandığını dile getiren Açıkgöz, "Alanzinho'dan büyük  beklentilerimiz var. Kimse bu kadar verimli olacağını düşünmüyordu ama biz  hocamıza güvenip bu futbolcuyu takıma kazandırdık. İnşallah Gaziantep'te daha  uzun süre mutlu ve verimli günler geçireceğine inanıyorum" diye konuştu.