61SAAT HABER SERVİSİ 
>>> CANLI TAKİP <<<
(Haber sürekli güncellenmektedir)


Trabzonspor'un ilk başkanı ünlü iş adamı Ali Osman Ulusoy'un vefatının ardından bugün bir dizi tören düzenlenecek.

Öğlen namazına müteakip Trabzon'un İskenderpaşa Camin'de kılınacak cenaze namazının ardından Ulusoy'un naaşı, 13.30'da Trabzonspor tesislerine  getirelecek.

Ulusoy'un İskenderpaşa Cami'nde kılınacak olan cenaze namazı ve Trabzonspor tesislerinde töreni 61SAAT TV üzerinden canlı olarak takip edebileceksiniz.

Öte yandan Ali Osman Ulusoy'un grip nedeniyle gittiği hastanede zatürre olduğu ifade edildi. 3 haftalık tedaviye karşılık veremeyen Ulusoy, dün sabah hayata gözlerini yumdu.

TTSO'DA GÖZ YAŞLARI SEL OLDU

Ölümüyle Trabzon'u yasa boğan Ali Osman Ulusoy, 32 yıldır meclis başkanlığı yaptığı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda bu sabah yapılan törenle anıldı. Trabzonspor'un ilk başkanı olan Ulusoy'un tabutu bordo mavi ve Türk bayrağına sarılı şekilde getirildi. TTSO önünde düzenlenen törende Ulusoy için dua edilirken yakınlarının ve Trabzonlu iş adamlarının göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Ulusoy'un kardeşi Sefer Ulusoy, törende yaptığı konuşmada, "Acımız büyük. Trabzon'da kalarak şehre verdiği önemi gösterdi." dedi.

Trabzon Ticaret ve Sanayı Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise "Trabzon'a çok değer veriyordu. Kardeşleri içerisinde sadece o Trabzon'da kaldı. Bu şehri ne kadar sevdiğini göstergesiydi. Bana hep TTSO seçimlerinde bu son diyordu. Ancak bizi hiç yalnız bırakmadı. Bu da hem işine hem de TTSO'ya verdiği önemin bir göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve TTSO üyeleri katıldı.

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU CENAZE NAMAZINDA

Ulusoy'un naaşı meydan parkında bulunan Ali Osman Ulusoy şirketler grubu mağazasının önünden omuzlarla İskenderpaşa Cami'nde getirildi. Çok sayıda iş adamı, siyasetçi ve vatandaşın katıldığı cenaze namazına Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'da katıldı. Ulusoy'un naaşı İskenderpaşa Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından tören için Trabzonspor tesilerine götürülecek.

SİYASETTEN SPOR'A BİR ÇOK ÜNLÜ İSİM CENEZADE

Cenaze namazına siyasetten spora bir çok ünlü isim katıldı. Katılanlar arasında Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Müsteşar Seyfullah Kınalı, Haluk Ulusoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Mehmet Atalay, Galatasaray Eski Asbaşkanı Ergun Gürsoy, CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu, CHP İl Başkanı Yavuz Karan, MHP İl Başkanı Muammer Demeli, ve bir çok siyasi ve sivil toplum örgütü katıldı.