Şike davasının 19. duruşması sürerken ilginç anlarda yaşanmaya devam ediyor. Davayı takip eden Trabzon'dan tek gazeteci Ali Savaş'ın kendisine ait twitter hesabından davayla ilgili son dakika gelişmelerini aktarması Fenerbahçelileri karşı atağa geçirdi.
Bugüne kadar Fenerli muhabirlerin tek yanlı yayınları ile gelişmeleri duyurduğu davayı Trabzonlu bir gazetecinin takip ederek gelişmeleri Trabzon kısmıyla aktarması Fenerli taraftarlar tarafından hoş karşılanmadı. Trabzonlu gazeteci Savaş'ı hazmedemeyen Fenerbahçililer çirkin yollara başvuruyor.
Ali Savaş'ın kendisine ait twitter hesabına küfürler yağdıran Fenerliler, bir üstüne üstlük tehditlerle Ali Savaş'ı yıldırmaya çalışıyor. Bu durum üzerine mahkeme salonunda Ali Savaş'ın yanına polis giderek mesaj atmamasını istedi. Ancak Savaş, tehditlere boyun eğmeyen mesajlarını atmaya devam ediyor..
Mahkeme salonunun önüne giderek Ali Savaş'ı dövecekleri yönünde tehditler yağdıran Fenerlilere ise karşı olarak Trabzonspor taraftarlarından da destek mesajları yağıyor.
Ali Savaş son yazdığı twitlerinde ise Mahkeme çıkışı Fenerbahçe eski yöneticisi Ali Koç'un üzerine yürüdüğünü belirterek, Zeki Mazlum'un araya girererek kendisina sahip çıktığını kaydetti.

LUBE AYAR OLDU
Öte yandan Milliyet Gazetesi'nde çalıştığı dönemde Haberturk'e transfer olan fakat burada fazla tutunamayarak kovulan Fanatik Fenerbahçeli Lube Ayar'da kendince bilgileri saptırarak aktarmaya devam ediyor. Ali Savaş'a zavallı yakıştırması yapan Ayar, Savaş'ın twitlerinden hoşlanmamış olacak ki "trabzon yerel medyasının rasim ozan'ı da burada.. aldı ağzının payını az önce.. terbiyesiz!" şeklinde mesajlar atıyor.
Ali Savaş ile Fenerbahçeli yazar Lube Ayar ile ise mahkemeye verilen arada kısa süreli bir tartışma yaşadı. Ayar'a, "Sen nasıl Fenerbahçe'nin hakkını savunuyorsan, bende Trabzonspor'un hakkını hem burda hemde yerel medyada savunuyorum" dedi.

DAVA ARASINDA TWİTTER KAVGASI
Öte yandan mahkemeye verilen arada twitter kavgası yaşandı. Ali Koç, Trabzonlu gazeteci 61saat.com yazarı Ali Savaş'ın üzerine yürüdü.
Bir anda ortalık karışırken arbedeye Trabzonlu yöneticiler ve Şekip Mosturoğlu'da dahil oldu.  Elindeki tableti Trabzonlu gazeteci Ali Savaş'a uzatan Ali Koç, gazeteci Savaş'ın attığı Twitleri kast ederek, "Yazarken bari adam gibi doğru yaz" dedi.  
Ardından mahkeme başkanın verdiği arada NTV'nin Fenerbahçeli bayan muhabiri, Ali Savaş'a sözlü sataşmada bulundu.  Sözlü sataşmaya Trabzonlu bir diğer gazeteci Ali Kemal Yazıcı'da müdahil oldu.
Trabzonlu gazetecilerle Fenerli gazeteciler tartışırken, Zeki Mazlum araya girdi. Trabzonlu gazetecilerle tartışan Ali Koç'un üzerine yürüyen Mazlum, Koç'a "Siz neden karışıyorsunuz" karşılığını verdi. Bu arada Mazlum ile Koç arasında da kısa süreli bir arbede yaşandı.

Ancak Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu bu sırada Trabzonlu gazeteciler Ali Kemal Yazıcı ile Ali Savaş'ın üzerine yürüdü.

Ardından Fenerlilerlerle Trabzonsporlular karşı karşıya geldi. Fenerliler gazeteci Savaş'ı kurtarmaya çalışan Gazeteci Ali Kemal Yazıcı'ya saldırdılar.
Bu arada Fenerli avukatlar Ali Kemal yazıcı'dan şikayetci olunca Yazıcı, Adliye karakoluna getirildi.

Fenerli avukatlar karakolda Yazıcı'dan çektiği fotoğrafları silmesini talep ettiler. Yazıcı'nın fotoğrafları silmesi üzerine avukatlar şikayetten vazgeçince Yazıcı serbest bırakıldı.

NOT: HABERE GELEN KÜFÜRLÜ VE TEHDİT İÇERİKLİ YORUMLAR IP ADRESLERİNDEN TESPİT EDİLEREK KAYIT ALTINA ALINMAKTADIR. KAYIT ALTINA ALINAN YORUMLARLA İLGİLİ GEREKLİ YASAL İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR.  ALTTAKİ FOTOĞRAFLARDAKİ ŞAHISLARDA OLDUĞU GİBİ... IP ADRESLERİ BİZİM TARAFIMIZDAN MOZAİKLENMİŞTİR..