Sözleşmesi bitecek olmasına rağmen G.Saray'dan yenileme teklifi almayan Sabri, Alman kulübüne "evet" derken şart koştu: "Öncelik kulübümde. İstemezse gelirim."
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına rağmen henüz Galatasaray yönetiminden yenileme teklifi almayan Sabri Sarıoğlu'nun, menajeri vasıtasıyla Almanya'nın Wolfsburg Kulübü'nden gelen teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Eboue'nin takıma transferi sonrasında adeta formayı unutan ve yedek oturmanın rahatsızlığını yaşayan 28 yaşındaki futbolcunun Alman Kulubü'nden zaman istediği, yine de transferde önceliği Galatasaray'a verdiği kaydedildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten 'teklif gelebilir' umudunu taşımaya devam eden milli yıldız, G.Saray'dan yıllık 1.3 milyon euro alıyor. Wolfsburg'un Sabri'ye teklif ettiği rakam ise 1.2 milyon euro. Bu sezonun en tartışılan isimlerinden olan Sabri'nin şansı da yaver gitmiyor. Sabri'nin G.Saray'ın bu sezon aldığı 4 mağlubiyetin tamamında, 7 beraberliğin de 6'sında sahada olması ilginç bir istatistik oluşturuyor.