61SAAT SPOR SERVİSİ- Trabzonspor, tranfser çalışmalarına devam ederken özelikle Hamburg'tan Tolgay Arslan ile ilgili yaşanan gelişmeler taraftarların morallerini bozdu. Ancak yaşanan bu olayın ardından transfer çalışmalarına daha da hız vererek devam eden Trabzonspor ile ilgili bu kez Almanlardan bir iddia geldi. Kreiszeitung adlı alman gazetesenin iddiasına göre bordo-mavililer Werder Bremen'in Avusturyalı orta sahası Zlatko Junuzovic ile ilgilendiği kaydedildi. 
Sözleşmesi bu yıl sonu bitecek olan oyuncuyu bırakmak istemediği kaydedilen Bremen'in sözleşmesini uzatmak için oyuncuyla pazarlık halinde olduğu kaydedilen haberde tranfserde Trabzonspor'un da tek olmadığı belirtildi. 
Oyuncuyla Borussia Mönchengladbach, Hannover 96 ve Hamburger SV 'nin de  ilgilendiği ifade ediliyor. Bu noktada Trabzonspor'un dişli rakiplerini eleyerek oyuncuyu almak için pazarlıklarını da sürdürdüğü kaydedildi. 
Ancak oyuncunun geçmiş yılarda ki tranfserlerine özellikle bakıldığında hep bonservissiz olarak farklı kulüplere gittiği görüldü.