Milli futbolcular Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin alacakları primler için açılan banka hesaplarından 307 bin 400 lira çekerek dolandırdığı iddia edilen Türkiye Futbol Federasyonu eski çalışanı Cemile Aylin Arslan'ın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme, Halil Altıntop'un müşteki sıfatıyla ifadesinin alınmasına karar verdi. Altıntop’un ifadesi Trabzonspor'da futbol oynadığı için talimatla Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi’nce alınacak. İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanıklardan Cemile Aylin Arslan katılmadı. Diğer sanık Hakan Gücün ise yakalanamadığı için duruşmada hazır edilemedi. Sanık Arslan’ın avukatı Ercüment Değer, Halil ve Hamit Altıntop'un duruşmada hazır edilerek ifadelerinin alınmasını talep etti. 

ALTINTOP’UN İFADESİ TRABZON’DA ALINACAK 
Mahkeme heyeti, Hamit Altıntop'un daha önce ifadesinin alındığını belirterek dinlenmesi talebini reddetti. Halil Altıntop'un ifadesinin ise, Trabzonspor'da oynadığı için, Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi’nce talimat yoluyla alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi. 

"NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK" SUÇUNDAN 17,5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ 
Savcı, sanıklar Hakan Gücün ve Cemile Aylin Arslan'ın "nitelikli dolandırcılık" suçundan 5 yıldan, 17 yıl 6 aya kadar hapsini istemişti. Cemile Aylin Arslan savunmasında, Hamit Altıntop'un hesabından kendi hesabına aktarılan paralardan haberi olduğunu, Altıntop'un kendisi aracılığıyla iddia oynattığını, 427 bin liranın iddia oyununa yatırıldığını, kazanılan parayı da tekrar Hamit Altıntop'a verdiğini söylemişti. Cemile Aylin Arslan'ın 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 5 yıldan 17,5 yıla kadar hapsi isteniyor.