Menajeri Ahmet Bulut, arasının çok iyi olduğu Jorge Mendes vasıtasıyla milli yıldızı Atletico Madrid'e teklif etti. Ardından Bulut ile İspanyol ekibinin başkanı Gil prensipte anlaştı. Artık geriye Emre'nin 2+1'lik sözleşmeye imza atması kaldı.

Bursaspor maçının ardından soyunma odasında başlayan Aykut Kocaman-Emre Belözoğlu gerginliği, Kadıköy'deki son Bursa maçında Emre'nin yedek kalması ve maçta hiç süre almamasıyla birlikte adeta zirve yaptı.

Fenerbahçe yönetimi kritik şampiyonluk haftaları öncesi, dışarıdan yanlış anlaşılmalar olmaması için bu konu hakkında çok özenli davranıyor ama meselenin satır aralarında başka gerçekler yatıyor.

Önce konuları bir hatırlayalım. Bilindiği gibi sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan Bursa maçında Emre, Cristian'la kavga etmiş ve konu soyunma odasına taşındığında Aykut Kocaman'ın hışmına uğramıştı.

Milli oyuncunun konuyu uzatması ve Kocaman'ın Emre'yi yakasından tutarak "Yeter gir içeri" demesine oyuncunun verdiği "Sen kim oluyorsun da beni itiyorsun" lafı bir anlamda 32 yaşındaki yıldızın fişini çekmişti.

"ANLAMADIN MI?"

Biz bu ters düşmeyi daha önce defalarca yazdık. Daha sonra barışmalar, karşılıklı açıklamalar oldu ama Aykut Kocaman, odasına gelip kontratını soran oyuncusuna "Hâlâ anlamadın mı Emre?" diyerek tavrını net olarak belli etti.

Fakat Emre de bu süreçte yapacak bir şeyi olmadığı için, profesyonel bir düşünceyle menajeri Ahmet Bulut'a takım araması için talimat verdi.

Ve bunun ardından Bulut çalışmalara başladı. Fransa, İtalya, İspanya, Rusya ve Çin'den talipleri olan Emre'yi arasının çok iyi olduğu Mendes'e önerdi Ahmet Bulut. Portekizli menajer de Emre'yi Atletico Madrid'e önerdi, teknik direktör Simeone, Belözoğlu'nu, milli takımdan arkadaşı Arda'ya sordu ve duydukları sonrası transfere okey verdi.

İMZAYA KALDI

Devamında da Atletico Madrid Başkanı Gil ile Ahmet Bulut, tıpkı Arda Turan transferinde olduğu gibi bir araya geldi ve karşılıklı olarak prensipte anlaşmaya varıldı. Artık bu transfer, Emre'nin 2+1'lik sözleşmeye imza atmasına kaldı. Bakalım ilerleyen günlerde neler yaşanacak.

(Vatan Gazetesi)