Futbolcularıyla toplantı yapan deneyimli teknik adam, Orduspor maçı sonrası başlayacak Süper Final maçlarının kendileri için yeni bir başlangıç olacağına vurgulayarak, yollarına devam ettiklerini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son dev maçında evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da futbolcular sarı-lacivertli takımı ellerinden kaçırmanın üzüntüsünü yaşarken, olumsuz havayı dağıtmak yine teknik direktör Şenol Güneş'e düştü. İki takım arasında 3 Temmuz'dan bu yana yaşanan şampiyonluk polemiği sonrası gerilen ortam ve Fenerbahçe'yi evinde mağlup edememenin moral bozukluğunu yaşayan Bordo-mavilileri toparlamak için Şenol Güneş oyuncularıyla sürekli bir araya gelerek toplantılar yapıyor.

Fenerbahçe karşısında oynanan futboldan ve yaşananların kısa bir değerlendirmesini oyuncularına yapan Güneş, önlerindeki Orduspor ve Süper Final maçlarını düşünmek zorunda olduklarını belirtti. Her yaşanandan ders çıkartarak önlerine bakmak zorunda olduklarını oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam, Orduspor maçı sonrası başlayacak olan Spor Toto Süper Final maçlarının daha çekişmeli geçeceğini ve kesinlikle puan kaybına tahammülleri olmadığını futbolcularına anlatıyor. Güneş, Orduspor maçında yine aynı ciddiyetle sahada mücadele etmeleri gerektiği futbolcularına aşılıyor.

Bir takım nedenlerle bu sezon ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini ve arzu edilen yerde olmadıklarını oyuncularına aktaran Güneş, Süper Final dönemini geçmişe takılmadan iyi geçirmeleri gerektiğine dikkat çekti.

"AMAN BURAK YÜREĞİMİZE İNDİRME"
Bu arada Trabzonspor'da attığı 32 golle gol krallığı yarışında açık ara önde giden ve Fatih Tekke'nin rekorunu kırarak bordo-mavili kulübün tarihine geçen Burak Yılmaz'ın, twitter hesabından yazdığı mesajlar bordo-mavili taraftarları üzdü. Burak, twitter hesabına, "Trabzonspor'a ve tüm taraftarlarımıza bugüne kadar verdiği destekler için çok teşekkür ederim" diye yazarken taraftarlardan gelen mesajlar üzerine ise "Sadece içimden gelen birşey, gitme ve kalma ile alakası yoktur" diye yazsa da bordo-mavili taraftarların içine kurt düşürdü.

Taraftarlar ise bu mesajlar üzerine "Yapma be kral ağlatacaksın bizi", "Aman Burak yüreğimizi indirme", "Sen her desteğe layıksın. Veda eder gibi yazmışsın aman diyelim", "Biz de sana verdiğin emeklerin için teşekkür ediyoruz" karşılığını verdi.

Burak, daha sonra, "Sadece içimden gelen bir şey, gitme ve kalma ile alakası yoktur" twitter'ın atması üzerine taraftarlar bu kez, "Avrupa'dan üst düzey bir kulüp (Valencia, A. Madrid) seni istediginde tabiki gideceksin, bu taraftar onu sorun etmez", "Bizi çok kızdırsan da yine de gideceğini düşündüğümüz zaman kalbimize bir şey oluyor" yorumlarını yaptı.