Kulüpler Birliği Vakfı'nın Olağan Genel Kurulu'nda tarihi bir toplantıya tanıklık etti. Yıldırım Demirmören'in TFF Başkanı olmasından sonra boşalan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'na Halil Ünal seçildi.

Seçimde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Divan Kurulu Başkanlığı yaparken ortaya ilginç bir sonuç çıktı. Türkiye'nin lokomotifi olan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un desteklediği Kayserispor Başkanı Recep Mamur, seçimi 11'e 7 kaybederek, Anadolu takımlarına karşı yenilgi alması dikkat çekti.

Seçimde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de Halil Ünal'ı desteklediği iddia edilirken; çıkan bu sonuç, federasyon karşıtı kulüpleri birkez daha Demirören'e karşı yeni bir hareketin habercisi oldu.

Dört büyüklerin yanı sıra Kayserispor, Sivasspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor da Recep Mamur'a destek verirken; Eskişehirspor, Bursaspor, Karabükspor, Akhisar Belediyespor, Elazığspor, Gençlerbirliği, Antalyaspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor, Mersin İdman Yurdu ve Orduspor, Halil Ünal lehine oy kullandı.