Fanatik gazetesi bugün yaptığı bir haberle başlangıcı ve sorunun kendisi kadar tartışma sebebi olan Arda Turan - Fatih Terim krizinin çözümünün perde arkasına ulaştığını iddia etti.

Habere göre Emre Belözoğlu'nun sorunun çözülmesindeki aracı olduğu iddiası doğru değil. Milli futbolcu ikiliyi görüştürdü ve barıştıkları telefon konuşmasının yapılmasını sağladı ancak Arda'yla Terim'in arasını bulan isim o değil, bu görüşmeden önce iki tarafa da konu hakkındaki görüşleri Acun Ilıcalı aracılığıyla iletilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Ilıcalı önce konu hakkında Cumhurbaşkanı'yla görüşüyor, ardından da Erdoğan'ın Arda'yla Terim arasındaki sorunun uzamasından rahatsızlık duyduğunu, iki taraftan da bu sorunu çözmelerini beklediğini iletiyor. Terim de "Cumhurbaşkanımızın emri olur" yanıtını veriyor.

Daha sonra Emre Belözoğlu aracılığıyla telefonda görüşen Arda Turan'la Fatih Terim arasındaki buzlar böylece eriyor ve Arda'yla beraber kadroya dahil edilmeyen diğer isimler de Kosova maçı için milli kadroya alınıyor.