Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta deplasmanda zirve mücadelesi veren rakibi Derince’yi devirerek ikinci yarıya süper bir başlangıç yapan Arsinspor’da gözler hafta sonu oynanacak Erzincan Refahiye maçına çevrildi. Sarı-Siyahlılar evinde oynayacakları maçın hazırlıklarını hummalı bir şekilde sürdürürken, kulüp başkanı Yaşar Küçük, bu maçta da hedeflerinin 3 puan olduğunu ve kazanabilecek güçlerinin olduğunu söyledi.

 Alt sıralarda yer alan rakiplerinin ateş hattından uzaklaşmak adına mutlaka kazanmak isteyeceklerini ancak kendileri adına da önemli bir maçın olduğuna dikkat çeken başkan Küçük; “Derince maçında aldığımız galibiyeti bu maçta elde edeceğimiz 3 puanla süsleyip çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Önümüzdeki 5 maçta 15 puan hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşırsak hedefimizi oturup gözden geçireceğiz ve daha yukarılara oynayacağız” dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Küçük, genç ve kaliteli isimlere her zaman kontenjan ayırdıklarını belirterek, “Transfere şuan için ihtiyacımız yok. Eksik bölgelere gerekli takviyelerimizi gerçekleştirdik. Ahlaki ve kafa yapısı kulübümüzle örtüşecek, biz katkı sağlayacağına inandığımız ve gelecek vadeden oyuncular bulursak yine takviye yaparız. Bu konuda acelemiz yok. İyi bir kadro oluşturduk ve ekibimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.

‘Refahiye’ye puan Vermeyeceğiz’

Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, Erzincan Refahiyespor karşısında arzu ettikleri sonucu elde edebilmek için, sahada ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacaklarını belirtti. Şahin, "Ligin alt sıralarında bulunan Refahiyespor, bir önceki hafta kendi evlerinde oynamış oldukları Sivas 4 Eylül Belediyespor’a karşı kaybetmişlerdi. Yaralı bir ekip. Alt sıralardan uzaklaşabilme mücadelesi içerisindeler ama biz de bulunduğumuz konumdan daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Sahamızdaki karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Galibiyet ile başladığımız ligin 2. yarısını yine galibiyet ile sürdürmek amacındayız. Bu nedenle rakibimiz Erzincan Refahiyespor’a puan vermeyeceğiz. Takımımızın moral durumu oldukça iyi. Karşılaşmaya da iyi hazırlanıyoruz. İyi bir ekip olduğumuzu bu haftada göstereceğiz” dedi.