Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden ve her geçen hafta ateş hattından bir adım daha uzaklaşan Arsinspor'da gözler son 3 haftaya çevrildi. Sarı-Siyahlılar son 3 haftaya 35 puanla bir basamak altında yer alan rakibin 5 puan üzerinde 15. sırada girerken, son 3 maçında en az 4 puan kazanarak kötü geçen sezonu en az kayıpla tamamlamak amacında. Teknik Direktör Raşit Çalık 3 maçtan en az 4 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Fikstür olarak avantajın kendilerinde olduğunu ve ikili averajda da rakiplerinin üzerinde olduklarını belirten Çalık, "Fikstürde maçlarımızı biraz daha kolayladık ancak kolay maç yok. Ligin sonu gelmedi. Rakiplerimizin de hedefleri var. İş kolaylaştı gibi görünüyor ancak o kadar da kolay olmayacak. İnşallah bu zorlu süreçten en az kayıpla çıkacağız. Son 3 maçın 2'sini evimizde oynayacağız. Bunu da iyi değerlendirmek istiyoruz" dedi.

Taraftarları ve tüm Trabzon'u desteğe davete den Teknik Direktör Çalık, "Bu hassas dönemde tüm Trabzon'u desteğe davet ediyoruz. Yanımızda olsunlar ve bizi desteklesinler. İnşallah hep birlikte bu takımı ligde tutacağız" diye konuştu. Sakat oyuncuların da fazlalığına dikkat çeken Çalık, "Selçuk, Cemre, Emre Turgut, Mehmetcan ve Yiğit'in sakatlıkları bulunuyor. İnşallah maç saatine kadar bu oyuncuları yetiştireceğiz" dedi.