Arsinspor Asbaşkanı Bekir Şengül, Oyak Renault karşısında erken gelen golün sergilemek istedikleri oyuna negatif etki yaptığını belirterek, “Şans faktörü de yanımızda olmadı. Ama genç oyunculardan kurulu takımımız iyi mücadele etti ve yüreğini ortaya koyan bir oyun sergiledi. Şimdi Pazar gününü bekliyoruz” dedi.



Bekir Şengül, Isparta Emrespor karşısında 12’inci adam saydıkları taraftarın desteğini azami ölçüde görmek istediklerini ifade ederek şunları söyledi:



“Genç yeteneklerden kurulu takımımız tecrübeli hocası ile arayı kapatmaya çalışıyor. Takım oyunu anlamında sergilenen tablo iyi.. Her geçen gün daha iyi olacağız. Bunun için Isparta Emrespor maçını çok ama çok önemsiyoruz. Bu maçtan alınacak bir galibiyet, oyuncularımızı gelecek için motive edecek, kendilerine güvenlerini arttıracaktır. Bu gençlere destek olmak için tüm taraftarımızı stada ve 90 dakika güzel tezahürat yapmaya bekliyoruz. Bunun için sabır ve sebat etmeyi de unutmayacağız. Arsinspor hedefleri büyük olan bir takımdır. Bunu hep birlikte başaracağız.”