Yazarımızı takip edin!..

Transferlerinin şöhretlilerinden yoksun olarak sahaya çıkan Trabzonspor ve kadrosunu yenileyen Erciyesspor ilk yarıyı fizik mücadele yaparak geçirdi. Göze hoş gelen futbol olmasa da ilk yarının ortalarında Erciyes, 35'inci dakikadan sonra ise Trabzonspor pozisyonları kaçırdı.

Costant ve Yusuf iyi anlaşınca solda İshak'ın da katkısı ile sol tarafı iyi kullandılar.  Dakikalar geçtikce Trabzonspor fizik olarak öne çıktı. Bunda, Bordo-Mavili ekibin UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı maçlarında etkisinin olduğunu söylemek lazım..

Deniz, Mehmet Ekici, Fatih Atik ileri geri çalıştı ama gol yollarında etkili olmadı.

İkinci yarı iki net pozisyonu Deniz kullanamadı üstelik sakatlandı. Trabzonspor bu süreçte golü bulamayınca bu sefer Erciyes baskı kurdu. Yasin'in 80'de bir şutu üst direkte patladı.. Kısaca iki takımda istikrarlı değildi.

Trabzonspor sahada elinden gelen mücadeleyi yaptı ama tat vermedi çünkü klas futbolcusuz olmuyor. Bordo-Mavili takımın elindeki en klas oyuncu da Cardozo... Artık sakat mı değil mi bilemem.. Vahid hoca bir an önce Cardozo'nun liderliğindeki Trabzonspor'u sahaya sürmelidir..

Yusuf'un sağ tarafta, Zeki'nin ise ortada daha verimli olduğunu daha önce gördük. Mustafa ve Belkelam uyum içindeler.. Futbolcu arkadaşlar koşmanın yanında biraz da klas olmalılar. Klas olmadan netice almak çok zor.  Trabzonsporla ilgili daha keskin cümleler kurmak için biraz beklemek gerekir. Uyum sürecini iyi oyun olmasa da kayıpsız veya en az kayıpla geçirebilirse Trabzonspor çok başarılı olacaktır.

Vahid hoca her maçtan önce daha çok bekleyeceğiz, transfere ihtiyacımız var demeyi bırakıp elindeki kadrodan iskeleti yavaş yavaş hatta artık yavaşı da geçtik kısa sürede kurmalı ve şikayeti bırakmalı..