Trabzonspor ile Gaziantepspor'un Sapara-Serdar Kurtuluş takası konusunda görüşme yaptıkları doğrulandı. Trabzonspor Asbaşkanı Şakar, hem bu konu hem de Colman hakkında konuştu..


Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk'ün haberine göre, Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı sonrası Giray Bulak ile Mustafa Kızıl Sapara-Serdar takası konusunda telefonda anlaşma sağlandı.
Bu konuda konuşan Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Slovak futbolcuları Marek Sapara konusunda Gaziantepspor'un bir teklifinin olduğunu belirterek, ''Bunun karşılığında da daha önce istediğimiz oyuncuları Serdar Kurtuluş'u takas edebileceklerini söylediler'' dedi.

Ancak bu konuda teknik direktör Şenol Güneş ile görüşeceklerini ifade eden Şakar, bu takas transferinin görüşmenin ardından netlik kazanabileceğini kaydetti.

Şakar, dünkü Sanica Boru Elazığspor maçı kadrosunda yer almayan Arjantinli oyuncu Gustavo Colman konusuna ilişkin olarak ise ''Colman ile bir araya gelip görüşeceğiz. Sıkıntısı varsa nedir, öğreneceğiz. Hocamızın da görüşünü alacağız'' diye konuştu.

-Şakar: ''Oyuncularımıza güveniyoruz''-

Ligin henüz başında olduklarını ifade eden Şakar, ''Ligde iki hafta sonunda 6 puan alan bir takım yok. Aldığımız 4 puan iyi bir başlangıç sayılabilir. İlerleyen haftalar ligdeki durumumuz açısından daha belirleyici olacak. Biz teknik heyetimize, oyuncularımıza güveniyoruz. İyi bir kadromuz var'' dedi.