UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk ayak mücadelesinde Atletico Madrid ile Chelsea, Vicente Calderon'da karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 eşitlikle son buldu.

Chelsea'nin katı savunma örgüsünü aşmayı başaramayan Atletico, maç boyunca topa sahip olan taraf olmayı başarsa da, net bir pozisyon yaratma şansını elde edemedi.

CHELSEA'DE ESKİKLER ARTTI

Petr Cech'in 18. dakikada sakatlanarak oyundan çıkması Maviler'de endişe yarattı. Çek kalecinin omzunun çıktığı belirtildi. Onun yerine giren 41 yaşındaki kaleci Mark Schwarzer kusursuza yakın bir performans gösterdi. Öte yandan Frank Lampard ve John Obi Mikel, gördüğü sarı kart sonrasında cezalı duruma düştü. John Terry ise maçın son bölümlerini sekerek oynadı. Chelsea kaptanının yerine Andre Schürrle girdi. Takımda Hazard ve Eto'o'nun sakatlıkları sürüyor. Atletico'da ise Gabi sarı kart cezası sebebiyle oynayamayacak.

ARDA HAREKET KATTI

Atletico'da temsilcimiz Arda Turan 60'ıncı dakikada oyuna Diego Ribas'ın yerine dahil oldu. Hevesli futboluyla birden bir oyuna hareket getiren Arda Turan, oyun skorunu değiştirici hamleler yapamasa da olumlu bir görüntü verdi. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 30 Nisan Çarşamba günü Londra'daki Stamford Bridge Stadı'nda oynanacak.