Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Atletico'da kiralık olarak forma giyen Thibaut Courtois'ya gelecek sezonki kadroda yer vereceğini açıklamasının ardından Madrid ekibinde arayışlar başladı. Önümüzdeki sezon kaleci sıkıntısı yaşamak istemeyen Atletico Madrid, Hertha Berlin forması giyen Thomas Kraft ve Trabzonsporlu Onur Recep Kıvrak'ı gündemine aldı.

10 MİLYON EURO'LUK TEKLİFLE GELİYORLAR

Hertha Berlin kalecisi Thomas Kraft için de girişimde bulunan Atletico Madrid'in asıl hedefi Onur Recep Kıvrak. Milli file bekçisi için 10 milyon Euro'yu gözden çıkaran İspanyol ekibi, Onur'a geri çeviremeyeceği bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

ARDA KEFİL OLDU

Atletico Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Onur'u çok beğendiği ve Milli kaleci hakkında Arda Turan'dan bilgi aldığı öğrenildi. Milli Takım'dan arkadaşı olan Onur'a her türlü kefil olan Arda Turan transferde bizzat rol oynuyor.

HACIOSMANOĞLU: 30 MİLYON VERSELER SATMAYIZ


Atletico kanadından henüz resmi bir teklif almayan Trabzonspor ise Onur'u kesinlikle elden çıkarmak istemiyor. Onur'la yola devam etmek istediğini her fırsatta yineleyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu geçen yıl yaptığı açıklamada devleri peşine takan Onur Kıvrak için "30 milyon Euro verseler de onu göndermeyiz" demişti.

KAYNAK: HABER7