Trabzonspor'un sezon başından beri aldığı kötü sonuçlar sonunda taraftarın da tepkisini çekmeye başladı. Son olarak Hüseyin Avni Aker Stadı'nda tarihinde hiç yenilmediği Eskişehirspor'a 3-0'lık bir skorla mağlup olan Trabzonspor'da taraftarın maçı tribünden izleyen Başkan Şener'e de tepkisi büyük oldu.

Bir kısım taraftarın Başkan Şener'e karşı yürüdüğü iddia edilirken araya giren kişilerin yardımı ile saldırının önlendiği kaydediliyor.

Saldırı öncesinde maçın sonucuna tepki gösteren taraftarlar ile Başkan Şener'in yanında ki kişiler arasında çeşitli diyalogların yaşadığı ve bu diyalogların uzaması üzerine ise taraftarların Başkan Şener ve yanında kilerin üzerine yürüdüğü kaydediliyor.

Ancak araya diğer kişilerin girmesi ile ortamın yatıştırıldığı kaydediliyor.

KAÇMA BAŞKAN KAÇMA
Öte yandan maç sonunda protokol tribününde Sadri Şener'e yapılan saldırı anında tribünde bulunanlar ise olayı şu şekilde açıkladı:
İddialara göre Başkan Şener, 3. golün ardından kalkıp stadı terkedeceği sırada yan tribünde bulunan bir kişi Başkan Şener'in statdan çıkış için kaltığını görünce, "Kaçma başkan kaçma" şeklinde söylemde bulundu.
Bunun üzerine Başkan Şener ile o taraftar arasında kısa süreli bir tartışma çıktı. Hatta arada bazı taraftarların da "Yıldızlarımızı sattın. Bizi sattın. Hesap ver hesap" dediği kaydediliyor.
Bu sırada Başkan Şener'ın yakınında bulunanlar araya girerek tartışmayı önlemeye çalıştı. Tartışmanın çıktığını gören tirübendeki yöneticilerde hemen bölgeye gelerek Başkan Şener'i tartışma bölgesinden uzaklaştırdı. 

ŞENER FERYAT ETTİ
Ancak Başkan Şener'in, statdan çıkarken, taraftarların bu tepkisine çok içerlenen Sadri Şener, "Ben ömrümü bu kulüpe verdim. Bunu mu hakettim" dediği belirtildi.