Karabükspor deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet alan Trabzonspor, asıl şoku Asbaşkan Nevzat Şakar'ın silahla yaralanmasıyla yaşadı.

Spor Toto Süper Ligi'nde 4 maçlık galibiyet serisine dün akşam Karabükspor deplasmanında aldığı 2 – 1'lik mağlubiyetle son veren Trabzonspor'da üzüntü hakim. Ancak bordo - mavili takım mağlubiyetin şokunu tam üzerinden atamadan ikinci bir şokla sarsıldı. Asbaşkan Nevzat Şakar'ın Karabükspor deplasmanından dönüşte evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralanması bordo – mavili camiada moralleri iyice bozdu. Şakar'ın sağlık durumunun oldukça iyi olması ve taburcu edilmesi ise sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

"YİNE AYNI ADAM, YİNE PENALTI SKANDALI"

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler Karabükspor mağlubiyetine geniş yer ayırdı. Kuzey Ekspres Gazetesi, "Burak bu kez yetmedi!" başlığını atarken, Taka Gazetesi, "Yine aynı adam, yine penaltı skandalı", "Ve maçımız katledildi" ve "Doğruyorlar" başlıklarını atarak maçın hakemi Fırat Aydınus'a yüklendi. İlkhaber Gazetesi, "Trabzonspor'a soğuk duş" manşetini atarken, Günebakış Gazetesi, "Fırtınaya Kardemir darbesi" manşetini kullandı. Karadeniz Gazetesi de, "Acı fren" manşetiyle mağlubiyeti okuyucularına aktardı.