Torku Konyaspor tribünleri, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlar yaparken, uzatma dakikalarında yaşanan bir pozisyon sonrası ise deyim yerindeyse çıldırdılar.

Maç boyunca, ''Aziz Yıldırım şike yapsana'' diye tezahürat yapan Torku Konyaspor tribünleri Diego'nun uzatma dakikalarında hakemi aldatmaya yönelik hareketi sonrasında ise bu tezahüratı yüksek bir sesle yapmaya başladılar.
Öte yandan Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'ın, ''Aziz Yıldırım şike yapsana'' tezahüratları nedeniyle moralinin bozulduğu görüldü.

Maç sonunda patladı!
Torku Konyaspor taraftarlarının şike tezahüratlarını maç sonunda yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada eleştiren Kocaman, "Son derece rahatsız etti. Bu son derece yanlış. Benim olup olmamam da önemli değil. Ben 4 aydır buradayım. Buraya kadar edindiğim izlenim, skorlar sportif şeyler ve hesabı kesilir, hesabı verilir. Buna rağmen iniş, çıkışlarda Konyaspor taraftarının hiçbir rakibe karşı onları incitmek için yaptığı bir tezahürat duymadım ben. Bu kötü bir davranıştı. İnsanlarımızın en büyük sıkıntısı, diğer insanların canını acıtmayı çok seviyoruz. Bizim kendimizle uğraşmamız lazım" diye konuştu.

''Hocaları Aykut Kocaman''
Rıdvan Dilmen, ''Aziz Yıldırım şike yapsana'' tezahüratları hakkında, ''Konya taraftarı 'şike yapsana' diye bağırıyor, hocaları Aykut Kocaman. Nasıl olacak bu iş...'' yorumunu yaptı.