Trabzonsporlu futbolcu Aytaç Kara son günlerde hakkında çıkan haberlere yanıt verdi.

Yedek kalmasının Hami Mandıralı'nın tercihi olduğunu belirten Kara, ''İddia edildiği gibi Bosingwa transferi ile ilgili hiçbir tepkim olmamıştır. Yedek kalmam hocanın kararıdır. '' dedi.

Başkan bana gelmedi!

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun ''Vefa'' kapsamında futbolcuların sözleşmelerinde iyileştirmeler yaptığı dönemde kendisiyle temas kurulmadığını belirten Aytaç Kara, "Başkanımız bana 'Vefa' için gelmedi, zaten Trabzonspor'da kazandığım para ortada. Bosingwa için neden tepki göstereyim? Sırf Trabzonspor forması giyebilmek için alacağım 500 bin TL'yi Eskişehirspor'da bıraktım. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Trabzonspor'dan almam gereken paranın yarısını almadım. Parada pulda gözüm yok. '' dedi.

Hedefim Trabzonspor'da kupa kaldırmak!

Her futbolcu gibi Avrupa'da oynamak istediğini belirten Kara, ''Tabii ki her futbolcunun Avrupa hayali vardır ama benim öncelikli hedefim Trabzonspor'da başarılı olup kupa kaldırmak. Taraftarlarımızı üzdüğümüzün bilincindeyiz. Kimse merak etmesin, her şey güzel olacak. Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanıp galip gelerek taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz.'' dedi.