61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’un, yeni transferi Azerbaycanlı oyuncu Ramil Sheydaev ile ilgili bugün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım Azerbaycan’da büyük yankı uyandırdı. Bordo-Mavili oyuncu için hem Türkiye, hem de Azeri Türkçesi ile paylaşım yapan Bordo-Mavililer  Azerbaycan ve Ramil’in yer aldığı fotoğrafın üzerine “İki devlet tek millet. Azerbaycanlı, kardeşlerimize arkadaşlarımıza teşekkürler” yazdı. 

Bu fotoğraf paylaşılırken ise “Dağ siz iseniz toprak biziz. Dal siz iseniz yaprak biziz. Türkiye'yiz, Trabzon'uz, Azerbaycan'ız!” şeklinde anlamlı bir başlık açıldı. Trabzonspor’un bu paylaşımı hem Türkiye’de hem de Azerbaycan’da büyük yankı uyardı. Çok sayıda Azeri Türkü, bu fotoğrafı paylaşırken “Artık Trabzonlu oldukları” şeklinde mesajlar attı.
Trabzonspor’un bu paylaşımına Azerbaycan Futbol Federasyonu da tepkisiz kalmadı. Federasyonun resmi sosyal medya hesabından Trabzonspor logolu bir fotoğraf paylaşılarak üzerine “Kardeş Trabzonspor” yazıldı.  Fotoğrafın üzerine ise “emanetimiz emin ellerde. Teşekkürler Trabzonspor” yazılması herkesi gururlandırdı.