Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, salı günü İstanbul 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde bordo mavili camiada, "büyük yüzleşme" olarak tanımlanan buluşmaya hazırlanıyor.

3 Temmuz 2011'de başlayan şike soruşturması sürecinde birbirlerine büyük suçlamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 11 ay sonra ilk kez salı günkü yapılabilecek çapraz sorguda karşı karşıya gelecek.

DİVAN KURULU'NA KATILMADI

19 Mayıs'ta Münih'teki yapılan Şampiyonlar Ligi finalini izledikten sonra İstanbul'da teknik direktörü Şenol Güneş ile bir araya gelen Başkan Sadri Şener, ardından Bodrum'a geçti. Cumartesi günü Trabzon'da yapılan Divan Kurulu toplantısına katılmayıp bir mesaj gönderen Başkan Şener'in İstanbul 16'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden şike soruşturması davasının salı günkü oturumu için kulüün hukukçularıyla çalıştığı ifade edildi. Şike sürecinde birbirlerine çeşitli suçlamalarda bulunan Başkan Sadri Şener ve Aziz Yıldırım, duruşmada yapılması beklenen çapraz sorguda kendilerine yönetilecek sorulara yanıt verecek.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın da katılacağı duruşmaya kulübün hukukçularıyla birlikte hazırlanan Başkan Sadri Şener'in, "Mahkemede hakkımızı sonuna kadar savunacağız. Suçsuz olduğumuzu biliyoruz ve bunu mahkemenin de onaylayacağına inanıyoruz. Adalete güveniyoruz" dediği öğrenildi.

RÜŞTÜ'YE KUTLAMA

Trazonzspor, A Milli Takım'ın Finlandiya ile oynadığı özel maçla Milli Takım kariyerini noktalayarak jübile yapan Rüştü Reçber'i kutladı. Bordo mavili kulüp, internet sitesinde, "Finlandiya ile oynanan hazırlık maçında 120'nci kez Ay-Yıldızlı formayı giyerek Milli Takım serüvenini tamamlayan başarılı kaleci Rüştü Reçber'e ülke futboluna yaptığı katkılar, kazandırdığı zaferler nedeniyle teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz" denildi