Trabzonspor’un avukatının “Aziz Yıldırım’dan aldığınız borç neden Aziz Yıldırım adına değil de başka bir çalışanı Kenan Şehirli adına size havale edilmiş. Sizde o isim üzerine geri havale etmişsiniz Niçin Aziz Yıldırım adına değil?” sorusuna Yaralı, “Onu Aziz Yıldırım’a sormanız lazım. Resmi para şirkete kimden geldiyse onun hesabına geri gönderilir. Kredi alamadım borç adım” dedi.

Duruşmada söz alan Aziz Yıldırım’ın avukatlarından Şeref Dede “Başkasının adı ile gönderilmesi normal bir şey. Maddi gerçeklerin ortaya çıkarılması için konuşacağım. Siz hakimler eczaneden ilaçlarınızı kendiniz mi alıyorsunuz? Hayır, sizde ilaçlarınızı mübaşirlere aldırıyorsunuz” dedi. Avukat Dede, “Bu yargılamada sadece tapeler üzerinde duruluyor”diye tepki gösterdi.

Kulüplere başkanların kendi cebinden para verdiğini belirten avukat Dede’nin, “Aziz Yıldırım kulübe 30 milyon dolar yardım yapmıştır” demesi üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, “30 bin dolar geliri olan birisi nasıl 30 milyon dolar veriyor” dedi. Başkanın bu sözleri üzerine Yıldırım’ın avukatı Abdullah Kaya, “Bu konuyla ilgili mahkeme talep ederse geçmiş hesapları yapabiliriz ”diye konuştu. Mahkeme Başkanı Ekinci de, “İstersek ara karar alabiliriz bu konuyla ilgili. Ben merak ettiğim için sordum sadece. Bu konuyla ilgilenmiyoruz şu an” şeklinde konuştu.