Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, şike dosyası kapsamında Aziz Yıldırım ve işbirlikçilerinin itirazlarını reddetti. Yıldırım'a ait olduğu cezaevi yolu gözüktü. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Trabzon'da Karadeniz Gazetesi manşetine Aziz Yıldırım'ı koğuşa taşıdı. 

'Aç Kapıyı Veysel Efendi, Cezeevine girecek var' başlığı ile Azız Yıldırım'ı Şikseciler Koğuşu'na koyan Karadeniz Gazetesi 'Koğuşun seni bekliyor Aziz'im' diyerek ,"Aziz Yıldırım'ın cezasının infazsının 6 ay veya 1 yıl erteleneceği iddialarına ceza avukatı Rezan Epözdemir'den yanıt geldiğini açıkladı. 

Epözdemir konuyla ilgili, "Yıldırım ile ilgili netice, ceza 6 yıl 3 ay, 5275 sayılı ceza ve güvenlik tedbirlerinin infazı hakkında kanunun 17. maddesine göre hükümlünün cezasının infazının ertelenebilmesi için kastılı bir suçtan dolayı aldığı cezanın 3 yılın altında olması gerekir. Yine örgüt faaliyetleri çerçevesinde işlenen suçlarda cezanın infazı ertelenemez. Dolayısıyla, bu cezanın infazının ertelenmesi hukuken mümkün değil" dedi.