Mahkeme kararının açıklanmasının ardından 'tahliye'  ve verilen 6 yıllık ceza sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Fenerbahçeli ünlü isimler tahliye sevincini yaşarken verilen 6 yıllık hapis cezasını es geçerekilginç yorumlar attı. Bazı yorumlar ise bir hayli tepki çekti.

İşte ünlü isimlerin kararla ilgili yorumları...

HİLAL CEBECİ
Tüm Fenerbahçeli tatlılarım gözünüz aydın çok üzüldünüz size kıyamam ben. Bundan sonra herşey gönlünüzce olsun.

ANJELİKA AKBAR
Benim Türkçem yetmedi! Aziz Yıldırım'a tahliye denildi;hemen ardından 2-3 yıl hapis denildi! Anlamadım, ne demek bu acaba?

BERNA LAÇİN
Aziz Yıldırım tahliye edildi. Çok şükür darısı, gözaltında tutuklu yargılanan herkesin başına.

ÖZLEM YILDIZ SERTER
İşte harika haber! Başkan tahliye...

MESUT YAR
Fenerbahçe camiasina hayırlı olsun. Aziz Yıldırım'a geçmiş olsun.

HAMDİ ALKAN
Aziz Yıldırım tahliye oldu. Ailelerinin gözü aydın, taraftarının da... Türk futbolu adına kaos bitsin..

HAKAN ERATİK HAKARET SINIRINI ZORLADI
Ancak bu ünlü isimlerin içlerinden biri varki yazdığı yorumlar sınırı bir hayli aştı. Dizi, sinema ve reklam oyuncusu Hakan Eratik, "Geçmiş olsun Aziz Başkan. Geçmiş olsun Fenerbahçem. Savulun şimdi zındıklar..." şeklinde bir yorum yazdı.
Yazdığı yorumla hakaret sınırlarını zorlayarak, "Savulun şimdi zındıklar" kelimesini kullanan Eratik, Aziz Yıldırım'ın tahliye olması ile Fenerbahçe'den beklediği atağı anlatmaya çalıştığı kaydediliyor.
Ancak Türk Dil Kurumu'na göre 'Zındık' kelimesinin anlamının 'Allaha ve Ahirete inanmayan kimse" olarak belirtilmesi Eratik'in başını bir süre ağrıtacağa benziyor...
Eratik'in bu yorumu Milliyet ve Hürriyet gibi internet sitelerinde ünlülerin yazdıkları yorumlar arasında yer alırken, sadece küçük bir ayrıntı olarak gösteriliyor...