Ersun Yanal’ın temaslarında kendisine kulübün eski CEO’su Burak Gürdal’ın da eşlik ettiği iddia edilmiş, bu haberler Gürdal tarafından, “Tamamen dedikodu” diyerek yalanlanmıştı.

Fanatik Gazetesi ise Ersun Yanal'ın üzerine oynayarak şu habere yer verdi;

Gürdal’ın ‘dedikodu’ dediği konu bile Trabzon’da ses ve eleştirileri beraberinde getirirken, sosyal paylaşım platformu instagramda kullandığı bir fotoğraf ise ortalığı karıştırdı. O fotoğrafta Ersun Yanal menacer Metin Korkmaz ile birlikte görülüyor ve “Ersun hocamla Prag’ta alışverişte” notu yer alıyor.

Trabzonspor’un Tolgay transferinde de rol oynayan ve “İş bitti” mesajıyla Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal’ı Almanya’ya çağıran Korkmaz, sonrasında genç yıldızın Beşiktaş’a gitmesiyle başta İbrahim Hacıosmanoğlu olmak üzere ciddi tepki toplamıştı.

Ersun Yanal ve Korkmaz’ın yine bir transfer periyodunda birlikte hareket etmesi ve ‘gizli’ olarak kabul edilen temasları yer-zaman belirterek paylaşması yine tepkileri beraberinde getirdi. Yanal’ın da konuyla ilgili olarak yönetim tarafından ciddi şekilde uyarılması bekleniyor.

İşte o paylaşım;