UEFA’nın kararı ile yüzü gülen Başkan Sadri Şener, günebakış'ın spor müdürü Rahman Turan'a çarpıcı açıklamalar yaptı

HİÇ BELLİ OLMAZ!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, UEFA’nın kararı ile artık önlerini daha net göreceklerini söyledi. Günebakış’a çarpıcı açıklamalar yapan Başkan Şener, Fenerbahçe’nin durumuna göre geçtiğimiz yıl olduğu gibi yıl da UEFA’nın kendilerini Devler Ligi’ne çağrılma ihtimalle olduğunu belirtirken, “Biz yeni sezon ile ilgili her türlü çalışmamızı yapacağız. Bugünden itibaren de çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bakarsın UEFA geçtiğimi yıl olduğu gibi bu yıl da Fenerbahçe’nin yerine bizi Şampiyonlar Ligi’ne çağırır” dedi.

HOŞUMA DA GİDİYOR

Başkan Şener, Trabzonspor’un sistemli, oyuncusuna borcu olmayan bir kulüp olduğunu ifade ederken, “Bizim bu olumlu özelliğimizi transfer döneminde talip olduğumuz oyuncuların kulüpleri kendilerine koz olarak kullanıyor. Aslına bakarsanız bu da benim hoşuma gidiyor. Güveninirliğimizden ötürü oyuncularını bize vermek istiyorlar ama fiyatı da arttırıyorlar” diye konuştu.

HOCA YERLİ İSTİYOR

Teknik Direktör Şenol Güneş ile uyumlu bir şekilde yola devam ettiklerinin de altını çizen Şener, “Ligin sona ermesinin ardından bir araya gelip gelecek ile ilgili durum değerlendirmeleri yaptık. Hocamız bizden ağırlıklı olarak yerli oyunular istedi. Zaten kadromuzda yeteri kadar yabancı oyuncu şişkinliği var. Bunun için biz de hocamızın istediği yerli oyuncuların işlerini bitirmek için bu haftadan itibaren yoğun bir çalışmanın içine gireceğiz” dedi.

BURAK’IN 1 HAFTASI DOLDU

Şener, kendisiyle görüşüp izin isteyen Burak Yılmaz’ın durumunda henüz bir gelişme olmadığını da söylerken, “Görüştüğümüzde bizden 10 günlük süre istedi. Ancak şu ana kadar bir haftalık süreç geride kaldı ve kulübe gelen resmi bir teklif yok. Burak Trabzonspor’a, Trabzonspor’da Burak’a şek şeyler verdi ancak bu hafta içinde önümüzü görmek adına bu durumu da bir netliğe kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

VİTTEK VE HENRİQUE…

Vittek ve Henripue’nin artık kendilerinden bekleneni vermelerinin zamanı geldiğini de belirten Şener, “Burak Yılmaz’ın gitmesi durumunda Vittek ve Henrique yeni sezonda hiç kuşku yok ki Şenol hocanın en önemli gol ayakları olacak. Bu nedenle geçtiğimiz sezonu sakatlıkla geçiren Vittek gibi, kendisinden beklediğimiz katkıyı göremediğimiz Henrique’den gelecek sezon çok şey bekliyoruz” dedi.

KAYNAK: GÜNEBAKIŞ