TÜFAD eski Başkan'ı Nurettin Balaban ve yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Güven, Temel Sağlam, Hüseyin Beldüz ve Mustafa Şahin Ofspor'un yeni teknik direktörü Tolga Kerimoğlu ve teknik ekibini ziyaret etti.

Nurettin Balaban Ziyaret ile ilgili olarak; Öncelikle amacımız Ofspor camiasına, hocamıza ve teknik ekibine hayırlı olsun dileklerimizi iletmek idi.

Ayrıca; 2015 yılında teknik adamlığını Mustafa Şahin'in yaptığı Trabzon TÜFAD amatör karması yüzünden bizleri yerden yere vurup, acımasızca eleştirenlerin var olduğu günlerde Karmanın oluşumuna büyük destek verip, karmanın maçlarını yakından takip edip, devamında söz konusu karmadan Ofspor'a futbolcu transfer eden, Ofspor Başkan'ı Olcay Saral beyi ve Tolga Kerimoğlu ve kendileri gibi sağ duyulu ve Trabzon amatörüne destek olan düşünceye sahip olanları bizler dahil bizim gibi düşünenlerin asla unutmadığını bir kez daha kendilerine ifade etmeye çalıştık. Bu vesile ile Trabzon futbolunu temsil eden tüm amatör ve Profesyonel futbol kulüplerimize başarılar dileriz. “ dedi.