İnter deplasmanında kazandığımızda maçın oyuncusu seçilmiştim. Ancak bana göre...

Fenerbahçe’yi Şanlıurfa’da yendiğimizde hayatımdaki ilk kupamı kazanmıştım. O maçı hayatım boyunca unutamam

Trabzonspor’un orta sahadaki dinamosu Gustavo Colman, evinin kapılarını Trabzonspor Dergisi’ne açtı. Eşi Fernando ve 2 çocuğuyla birlikte Trabzon’da çok mutlu olduğunu belirten Arjantinli oyuncu, geçen yılki zirve yarışı ve takımın durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2010-2011 sezonunda şampiyonluğun Trabzonspor’un hakkı olduğunu belirten Colman, “Bu başarının baş mimarı kuşkusuz Şenol Güneş’tir” ifadesini kullandı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları 6 maçın 2’sinde maçın adamı olma başarısını gösteren yıldız oyuncu, buna karşın mütevazı tutumuyla dikkat çekti. İnter galibiyetinde önemli bir rol oynamasına karşın kaleci Tolga’nın performansına değinerek “Maçın adamı seçildim ancak Zokora ve Alanzinho da çok etkiliydi. İnter’i İtalya’da yenmek kolay iş değil. Büttün takım çok iyi oynadı. Ancak Tolga’ya da ayrı bir yer açmak istiyorum. Bence maçın adamı kesinlikle Tolga’ydı. Kurtardığı toplarla bize galibiyeti o getirdi” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe maçını unutamam

Kariyeri boyunca ilk kez Trabzonspor forması altında kupa kazanan ve bunun devamının gelmesini istediğini belirten Tangocu, Şanlıurfa’da Fenerbahçe’ye karşı oynadıkları maçı unutamayacağını sözlerine ekledi. Sarı-Lacivertliler’e karşı geriye düştükleri maçı çevirmeyi başardıklarını belirten Colman “Hayatımda ilk kez kupa kazandım. 2. yarıda çok iyi futbol oynadık ve kupayı müzemize getirdik. İnter maçını ve Fenerbahçe maçını hayatım boyunca unutamam” dedi.

Hamsi’den vazgeçemem

Ailesiyle ilgili olarak da konuşan yıldız futbolcu, eşi Fernando’yla çok genç yaşta evlendiğini ve düzenli hayatın kendisine başarıyı da getirdiğini söyledi. Trabzon’un hemen hemen her yerini gezdiğini ve ailesiyle burada yaşamaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Colman, “Balık yemeyi çok seviyorum. Trabzon’da yediğim Hamsi benim için vazgeçilmez. Kaygana da favori yemeklerim arasına girdi. 2 çocuğumuz var. Oğlum Mateo bu yıl kreşe başlayacak. Türkçe öğreniyor. Ben hala Türkçe konusunda çok iyi değilim ancak ileride Mateo bana bu konuda yardımcı olacaktır” diye konuştu.