Medjani ve Papadopoulos'u kecesek olan Ersun Yanal; hızlı, sonuca gidecek ataklar için Salih'i sağ, Yusuf'u solda; Bosingwa ile Musa'yı gödekte oynatacak. Orta sahada M.Ekici, Özer, Constant yer alacak. Waris, Yatabare ve Cardozo ile hücum edecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na verdiği 'dikine oynama' sözünü yerine getirmek için bambaşka bir takım kurgusunu yavaş yavaş aklında oluşturmaya başladı. Vahid Halilhodzic'in prensleri Belkalem ve Medjani ile Yunan stoper Papadopoulos'u ideal kadronun dışında bırakmayı planlayan Yanal, özellikle kanat beklerini hücumculardan seçmiş durumda. Salih Dursun'u sağ, Yusuf Erdoğan'ı ise sol bekte kullanmayı planlayan tecrübeli çalıştırıcı, defansın göbeğinde Bosingwa ve Antalyaspor'da sol stoper oynayan Musa Nizam'ı kullanmayı planlıyor. Aykut ve Mustafa Akbaş'a ise 'hazır olun' talimatı verdi.

Ortaya savaşçı isimler
Orta üçlüde ise hem çok koşan hem de iş yapan oyuncular isteyen Yanal'ın, göbeği Mehmet Ekici, Özer Hurmacı ve Constant'tan oluşturması bekleniyor. Yanal, Soner ile Sefa'dan ise kendilerini 3'lü oynayacak şekilde idmanlarda hazırlamaları için uyardı. Yanal'ın, F.Bahçe'de oynattığı gibi, forveti ise yabanacılardan kuracağı bildirildi. Waris'i Sow, Yatabare'yi ise Kuyt gibi kullanmayı planlayan Fırtına'nın teknik patronunun asıl güvendiği isim ise Cardozo.