Trabzonspor, Katar merkezli QNB ile 3 yıllığına 7.5 milyon Dolar (22.5 milyon TL) karşılığında forma sponsorluğu imzalamıştı.

Bordo-Mavililer’de gündem şimdi Akyazı’nın kombine ve loca satışları. Bu noktada yönetimin özellikle de localardan beklentisi çok büyük. 122 kadar loca için şu an netleşmiş bir rakam yok ama konuyla bizzat Başkan Muharrem Usta’nın ilgilendiği biliniyor.

Yakın çalışma arkadaşlarıyla hareket eden Usta, kentin ileri gelen zenginlerine çağrı yapıyor ve locaları mümkün olan en üst rakamlarla satıp kulübe sıcak para akışı sağlamanın yollarını arıyor.

Trabzonspor Başkanı’nın yakın çevresine yürüttüğü çalışmalar ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: “Bu, sıradan bir loca-kombine satışı değildir. Görüştüğüm herkese bunları anlatıyorum ve görüşeceklerime de anlatacağım. Şimdi hali vakti yerinde tüm Trabzonlular’ın kentinin en büyük markasına, Trabzonspor’a sahip çıkması lazım. Burada işin ekonomisinden çok, duygusu ön planda olmalıdır. Trabzonlular’ın gerekli ilgiyi göstereceğine inanıyorum.”