61SAAT SPOR ÖZEL - Bilindiği gibi divan genel kurulunda yapılan oylamada alınan bir tavsiye kararı ile Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmemesi ile ortaya çıkan manevi zarar kulübü ve Trabzonspor’u taraftarları camiayı zor duruma soktu.

Albayrak yönetiminin ibra edilmemesi ile başlayan süreçten bu zamana kadar Albayrak yönetiminden daha çok borçlanan yönetimlerin mali yönden ibra edilmesi ile ortaya çelişkili bir durum çıktı.

Sürpriz bir şekilde divan genel kurulu hiç beklenmeyen bir anda Albayrak yönetiminin ibra edilmemesi ile doğan manevi zararın kurumsal ve kişisel olarak yıpranan kulüp ve kişilerin iadeyi itibarının verilmesi gündeme geldi ve bu konuda tavsiye kararı alındı.

Bu karara göre 2013’deki seçimli genel kurulda Divan Başkanlık Kurulunun tavsiye kararı o anki genel kurul divanına sunulacak. Tavsiye kararı gündeme alınacak ve ardından Albayrak ve yönetiminin iadeyi itibarının geri verilmesi ile ilgili oylama yapılarak Trabzonspor’da kara bir leke kapanacak.

Divan genel kurulunda alınan bu tavsiye kararını başkan Sadri Şener, 61saat.com’a yorumladı.

Şener şunları söyledi;

“Olumlu bir gelişme. Arkadaşlar iyi bir şey yapmış. Trabzonspor’da görev yapan her yönetim bu kulübe katkısı olmuştur. Zamanında bu anlamda sorumluluk üstlenen ve elini taşın altına koyanların ibra edilmeme gibi bir durumla karşı karşıya kalmaları hiç de iyi olmadı. Hatadan dönülmesi beni de mutlu etti. Şimdi 2013’deki genel kurulda tek söz sahibi genel kurul üyeleri bu kararı oylar ve Trabzonspor’da ki bir yanlışı gecikmiş de olsa düzeltmiş olur. Böyle bir yönteme de gelecekte kimse baş vurmaz…”

KAYNAK: 61SAAT.COM