Teknik direktör Şenol Güneş'in sağ beke istediği Gaziantepsporlu Serdar Kurtuluş için temaslar sürüyor. Bodrum'da tatil yapan başkan Sadri Şener'in kırmızı-siyahlı kulüple hafta sonu masaya oturacağı ifade edildi. Tatilini geçirdiği Bodrum'dan Serdar'ın transferi için sık sık telefon görüşmesi yaptığı öğrenilen Şener'in, Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl'ın duruşmasının ardından milli oyuncunun transferini sonlandırmayı hedeflediği vurgulandı.

SERDAR TRANSFERİ İLE İLGİLİ KONUŞTU
Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer gündeminde olan, Gaziantepspor'un milli futbolcu Serdar Kurtuluş, olası transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Serdar. "Beşiktaş'a 19 yaşında transfer oldum. İyi bir tecrübe edindim Beşiktaş'ta... Gaziantepspor'da da istikrarlı bir dönem geçirdim. 3 sezonumu bitirdim. Milli Takım'a yeniden seçildim. Benim için her şeyi iyi gidiyor" dedi. 

Geçen sezon Gaziantepspor'la 3 yıllık daha sözleşme imzaladığını belirten Serdar Kurtuluş, "Sözleşmem devam ediyor. Bana gelen resmi bir teklif yok. Başkanımızın 15 Haziran'da mahkemesi var. Buna göre bir konuşma yapacağız. Ne olacağını bilmiyorum. Başkanımız yönetimimiz devam eder mi blimiyorum; ama Gaziantepspor'da mutluyum Eğer kulübümün yararına bir gelişme olursa, gelen teklifi kulübüm uygun bulursa, bir transfer gelişmesi olabilir" diye konuştu.