İşte Sadri Şener`in yazısı;

Farklı bir ay olacak!...


Büyük Trabzonspor taraftarı
Yeni bir ayda daha sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Ligin normal sezonunun tamamlanmasının ardından şimdi gözler Süper Final’e çevrildi.
Bu zorlu mücadelede bizim gibi ülkenin en büyük dört takımı karşı karşıya gelecek. Zevkli ve heyecanlı müsabakalar oynanacağına inanıyoruz.

Bu süreç son derece kritik ve hiç rastlamadığımız bir dönem olacak. Bu nedenle bir çok açıdan dikkatli davranmalıyız.
Gerginlikleri bir tarafa bırakıp, takımımıza ve kulübümüze zarar verecek davranışlardan uzak durmalıyız. Centilmenliği bir an olsun elimizden bırakmamalıyız.

Buna sadece biz değil, bütün kulüpler ve camialar özen göstermeli.
Artık oynanacak her maç derbi, her maç final...

Bu nedenle görev yapacak hakemlere de büyük görevler düşüyor. Bizler yöneticiler olarak onları rahat bırakmalı ancak onlar da futbolun gerektirdiği kararları vererek, kuralları uygulamalılar. Kitabın dediğini yapmalılar.

Elbette sportif konularla uğraşırken kulübümüzün özellikle ekonomik anlamda ciddi adımlar atmasına da özen gösteriyoruz.
Örneğin geleceğimiz adına büyük önem verdiğimiz HES projemizin ÇED raporları bitti. Lisansları alınıyor. Projeleri çiziliyor. Kredi müracaatlarımızı yapmaya başladık.

40 milyon dolarlık projenin yüzde 40’ını kendi öz sermayemizden karşılayacağız. Geri kalanını da bankadan temin edeceğiz.
Ek kaynaklar yaratma adına bazı planlarımız da mevcut. Atacağımız adımlarda camiamızın bizlere vereceği destek de büyük önem taşıyor.

Bu görüşler doğrultusunda hepinize en içten dileklerimle sevgilerimi sunuyor, nisan ayının kulübümüze başarı ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum.

Sadri ŞENER
Başkan